Sari la conținut

ZÂMBETE PE PORTATIV – Proiect cu fonduri europene

În toamna anului trecut, echipa noastră a lucrat intens pentru depunerea unui proiect finanțat prin fonduri europene. Un gând firav la început dar care a prins amploare și speranță pe parcurs. Este vorba despre proiectul intitulat ZÂMBETE PE PORTATIV, un concept muzical dedicat locuitorilor din Mun. Câmpina și împrejurimi. Proiectul constă în organizarea mai multor evenimente culturale, concerte și prezentări despre arta muzicală în principalele săli ale orașului Câmpina. 

Proiectul a fost elaborat de o echipă tânără, cu o solidă experiență în acest domeniu – Albert Codreanu, dirijor, clarinetist și producător muzical, totodată și președinte al Asociației Musicum Adolescentia, Hermina Marin – profesor de violoncel, dirijor cor de copii – voluntar al Asociației și Daniela Dorcea, consultant fonduri europene, manager al Free Time Consulting. 

Dacă în luna decembrie, dosarul a fost depus în platforma oficială online, iată că astăzi vă dăm vestea că proiectul nostru este câștigător. Din 140 de proiecte depuse, ne bucurăm să aflăm că ne-am clasat pe locul 7. Acest lucru ne motivează și mai mult, să creem ceva frumos pe care oamenii sa nu-l uite ușor.

Proiectul este finanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ, NextGeneration UE prin PNRR – “Planul Național de Redresare și Reziliență”, sub egida Guvernului României.  Valoarea totală a proiectului este de 159867,98 lei fără TVA. Un partener strategic al proiectului este Primăria Municipiului Câmpina, care prin sprijinul Consiliului Local și al domnului primar Ioan-Alin Moldoveanu, asigură o co-finanțare de 10% din valoarea proiectului, și totodată tot sprijinul local necesar implementării proiectului. 

Cu această ocazie, vrem să mulțumim Primăriei Municipiului Câmina, Consiliului local și domnului primar pentru susținerea prezentă și viitoare a acestui demers cultural.

Proiectul raspunde oportunității ”dezvoltarea activităților educative care să stimuleze înclinația spre cultură a populației tinere” și riscului ”lipsă de interes a cetățenilor pentru cultură”. Proiectul cultural se încadreaza în Pilonul IV, Componența 11,Investitia I5 – Creșterea accesului la cultură în zonele defavorizate din punct de vedere cultural.

Vă invităm să urmăriți articolele noastre pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele pe care le vom organiza. Vă așteptăm la concert!

Echipa Musicum Adolescentia